De kracht van Loodgietersbedrijf Krauth


Even voorstellen:

In 1912 kwam de heer Krauth uit Roermond als pompenmaker naar Meerssen. Zijn zoon richtte in 1924 loodgietersbedrijf Krauth op. De kleinzonen Math en Jan Krauth hebben het bedrijf in de jaren zeventig overgenomen van hun vader en hebben er een BV van gemaakt.
Door het leveren van vakwerk, service en een klantvriendelijke instelling is loodgietersbedrijf Krauth inmiddels een begrip in regio Meerssen en omstreken.  


Wie is Krauth BV nu? 

Sinds 2019 wordt Krauth bv gerund door Jimmy Coenen. In 2011 is Jimmy binnen het bedrijf gestart als loodgieter en in 2019 samen met zijn vader Gerry Coenen besloten het bedrijf van hem over te nemen. Met de jaren mee heeft Jimmy zich gaan specialiseren op meerdere gebieden. Hierdoor kan het aanbod van Krauth BV worden uitgebreid en blijft er een breed aanbod van diensten van Krauth BV. 

Wij menen door de bundeling van krachten U meer ter wille te zijn.
Wij willen een gerenommeerd bedrijf blijven met aandacht voor kleine en grote klanten!

Erkend bedrijf:
Ons bedrijf is een landelijk erkend gas-, en waterfitter en is aangesloten bij de brancheorganisatie SEI
Werknemers:
Als bedrijf hebben wij het VCA* certificaat. Hiermee werken wij veilig volgens de geldende ARBO normen.
Wij zijn in het bezit van het VCA diploma en werken dan ook volgens de geldende ARBO eisen.
Wij zijn een erkend leerbedrijf en kunnen jonge geïnteresseerden loodgieters de kans bieden om via de leerweg; een dag school, vier dagen werken, een interessant beroep te leren.

Milieu:
Het milieu is een belangrijk aspect binnen Krauth Loodgietersbedrijf.
Zo scheiden wij diverse metalen, puin, bitumen dak afval, papier en kit/verfrestanten.
Onze afvalstroom wordt via diverse erkende afvalverwerkers afgehandeld, en op een milieu verantwoorde manier verwerkt.

Klantenkring:
De klantenkring waar wij voor werken is zeer divers, wij werken onder anderen voor particulieren, woningbouwverenigingen, vereniging van eigenaren, instituten, aannemers en gemeenten.
Kortom alle voordelen zoals genoemd, kwaliteit, snelle en goede service, scherpe prijzen en vakmanschap maken Krauth Installatietechniek tot een veelgevraagd bedrijf in de regio Zuid Limburg.